Webmarketing

Webmarketing

Waarom webmarketing?
Webmarketing is een breed begrip dat alle grote en kleine technieken omvat die de marketing op het internet behelst. Waar men vroeger met haar bedrijf enkel in de Gouden Gids en het lokale sufferdje stond, heeft webmarketing ervoor gezorgd dat de regionale-, landelijke- en internationale bekendheid van een bedrijf een enorme vlucht kan nemen. Webmarketing biedt de gelegenheid om ondernemers hun bedrijf op een zeer efficiënte wijze online te promoten. Bij AQM Webdesign kunnen wij je met onze jarenlange ervaring van dienst zijn wat betreft webmarketing.

Wij maken gebruik van een aantal van de meest productieve manieren om de bekendheid van je bedrijf in de beoogde markt te garanderen. Om een zo groot en gericht mogelijke bekendheid te bewerkstelligen, maken we gebruik van onze beste strategieën op het gebied van webmarketing. Onze deskundige professionals proberen op alle mogelijke manieren je product efficiënt te promoten. Met het efficiënte gebruik van een breed scala van webmarketing mogelijkheden brengen wij je bedrijf naar de topposities in uw vakgebied. Hieronder vallen onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), Pay-Per-Click MARKETING (PPC, bijvoorbeeld Google Adwords), linkbuilding en Social Media Optimalisatie (SMO).

Deze dienstverlening geldt niet alleen voor websites die wij voor je gebouwd hebben, ook al bestaande websites kunnen wij beter vindbaar maken op het internet!

Hieronder volgt een korte beschrijving van enkele van de meest gunstige diensten op het gebied van webmarketing die wij aanbieden:

Zoekmachine optimalisatie (SEO):
Dit is een van de meest gebruikte technieken om uw bedrijf op het internet te promoten. Via deze service doen wij grote inspanningen om je site te optimaliseren en deze op relevante zoektermen in de bovenste ranking van zoekmachines zoals Google en BING te krijgen en houden. Unieke content, het plaatsen van landingspages en kwalitatief goede backlinks spelen beide een belangrijke rol in het verzekeren allergrootste succes van deze techniek.

Pay-Per-Click (PPC):
PPC of Pay-Per-Click zorgt voor een maximale traffic en winst voor je bedrijf. Wij stellen een aantrekkelijke en keyword rijke advertentie samen en plaatsen die op relevante zoekmachines. Denk hierbij aan Google Adwords. De woorden waarop je gevonden wil worden, worden als het ware geveild. Je koppelt een bepaalde waarde aan een zoekwoord, en naarmate hoe hoger je de waarde acht, hoe beter je zichtbaar bent. Je betaald enkel per gemaakte click, dus je advertentie is zeer efficiënt! Wij bij AQM helpen je bij het opstellen en optimaliseren van deze campagnes, zonder dat je de grip op je eigen situatie kwijt raakt.

Linkbuilding:
Deze bijzondere strategie verwijst naar de meest relevante verwijzingen naar je website uit andere branchegerichte websites te verzamelen. Deze backlinks spelen een belangrijke rol in het indexeren van uw website in de databases van de belangrijkste zoekmachines. Wij beheersen bepaalde effectieve technieken op dit gebied, waaronder one-way, two-way en three-way linkbuilding.

Wij vinden het belangrijk verantwoord te werk te gaan, en geen onethische technieken te gebruiken zoals linkpiramides en link oogsting die niets goeds voor jouw zaken doen. In tegendeel, ze kunnen verkeerde signalen aan de zoekmachines afgeven en je website kan door sommige zoekmachines worden gestraft en uit de index worden gehaald.

Social Media Optimalisatie (SMO):

Dit is een van de meest winstgevende diensten die wij voor je kunnen verzorgen. Wij doen de nodige inspanningen om Social Media in jouw voordeel te kunnen gebruiken. Daarnaast maken we ook gebruik van de mogelijkheden om uw bedrijf te promoten via blog- en forumpostings. Deze dienstverlening is zeer kosteneffectief.

Vasthouden aan de specifieke behoeften van klanten is onze belangrijkste prioriteit en het is onze doelstelling je bedrijf zo goed mogelijk te positioneren op het internet. Wij bieden al onze webmarketing diensten tegen zeer betaalbare tarieven aan. Met onze ervaring op het gebied van internetmarketing zullen wij je zeker niet teleurstellen!

Contact
Heb je interesse in onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via mail: info@aqm-webdesign.nl of natuurlijk bellen: 076-5329573.