Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click (PPC)

AQM webdesign is een van de beste aanbieders van PPC- (Pay Per Click) diensten in Nederland en inmiddels hebben wij talloze bedrijven geholpen om succesvol te worden met online betaalde reclame. PPC is een relatief snelle manier om zwaar gericht verkeer naar je website te krijgen.

Professionals

Onze ervaren professionals staan voor je klaar om voor jou een succesvolle campagne op te zetten. Wij hebben veel ervaring in het bedenken van vruchtbare Pay per click strategieën met betrekking tot de huidige trends en het gedrag van de toonaangevende zoekmachines zoals Google Adwords, Yahoo en Bing.

Enkele van de belangrijke aspecten van onze PPC dienstverlening omvatten:

  • Grondige inspectie van je website
  • Concurrentie analyse, wat doen je online concurrenten, wat maakt hen succesvol, of wat doen zij verkeerd?
  • Na deze actie’s komen wij met een lijst met suggesties waar je op gevonden kunt worden. In overleg met jou, jij kent je branche immers het beste, bepalen wij een definitieve lijst om de PPC campagne mee op te bouwen.
  • Het bedenken van enkele catchy advertenties om je campagne smoelwerk en cachet te geven.
  • De meest relevante online bestemmingen voor het plaatsen van je advertenties zoeken. Hierbij horen zoekmachines, social networksites en individuele websites.
  • Verstandige biedingen om de advertentie economisch en met een zo hoog mogelijk rendement te plaatsen.
  • Toezicht op de prestaties- en maandelijkse optimalisatie van je betaalde advertenties.

Door deze gecoördineerde acties trachten we maximale klikken voor je advertenties te genereren. Het beste aan dit alles is dat je enkel betaald voor de daadwerkelijke interactie met je potentiële klant!

Kies je eigen budget

De beslissing van hoeveel euro, wanneer en op welke zoekwoorden je wil inzetten is enkel en alleen aan jou. Als de advertenties onder de maat presteren kan je de begroting zelf lager zetten, presteren de advertenties goed, dan kan je vanzelfsprekend het budget hoger zetten!

Een hoog budget zorgt ervoor dat je advertenties goed gevonden blijven. Meer klikken leiden tot een groter aantal bezoekers op je site en dus een groter aantal potentiële klanten.

Aantrekkelijke campagne

Wij proberen je campagne zo aantrekkelijk en aansprekend mogelijk te maken. Om dit te bewerkstelligen gaan wij op de volgende wijze te werk:

  • Nulmeting van de best aansluitende zoekwoorden in je branche.
  • Het bedenken van een aansprekende titel van de PPC advertentie die je dienstverlening perfect weergeven en het creëren van een zo beknopte, aansprekende en frisse advertentie mogelijk om je potentiële klant te bewegen direct contact met jou op te nemen.
  • Indien gewenst de advertentie geheel in je huisstijl te ontwerpen en het op deze wijze perfect te laten aansluiten op jouw website. Een advertentie die aansluit op het thema van je website maakt immers meer indruk dan een losse flodder!

Contact

Heb je interesse in onze dienstverlening? Of zoek je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via mail: info@aqm-webdesign.nl of natuurlijk bellen: 076-5329573.