Webwinkels

Webwinkels

Goederen kopen doen we steeds meer online. Jij als ondernemer wil daarvan natuurlijk profiteren. AQM Webdesign kan je daarmee helpen.

Een belangrijk onderdeel van het succes van je webwinkel is het gebruikersgemak. Zowel de productpresentatie als de persoonlijke log-in voor klanten moet overzichtelijk zijn. Wij zijn dankzij jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van webwinkels met geïmplementeerde betaalsystemen met uitgebreid administratief systeem en een optimaal bestelproces. Van template tot maatwerk kunnen wij je wensen verzorgen. Ook aan jouw gemak wordt gedacht, je kunt zelf eenvoudig producten toevoegen en bestellingen inzien.

Wij werken onder andere met Content Management Systemen van Magento, OS Commerce, Prestashop, Open Cart en Volusion en bouwen deze SEO-vriendelijk op zodat ze snel en eenvoudig vindbaar op het internet zijn.

Ook het aanvragen van een Thuiswinkel Waarborg kunnen wij van A tot Z voor je verzorgen. Het aanvragen van dit certificaat is een tijdrovend en lastig karwei. Wij kunnen dit moeiteloos voor jou uit handen nemen.
Contact

Heb je interesse in onze dienstverlening? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via mail: info@aqm-webdesign.nl of natuurlijk bellen: 076-5329573.