BLOG DETAIL

aqm webdesign maakt een explosieve groei door

De afgelopen maanden maakte AQM Webdesign een explosieve groei door met zowel nationale als internationale nieuwe klanten. Zo zijn wij op dit moment naast Nederland ook actief op de Belgische en Duitse markt. Met verschillende grote, middelgrote en kleine projecten op het gebied van onder andere SEO en webdesign.

Het blijft lastig om er de vinger op te leggen wat deze groei veroorzaakt. Natuurlijk komt het gedeeltelijk door onze verhoogde marketingbudget en de daaruit voortkomende investeringen. Maar probeer die nieuwe prospects maar eens aan je te binden! En hier maken wij het verschil.

Men is op zoek naar een betrouwbare toegankelijke partner die in staat is de moeilijke materie van bijvoorbeeld SEO te vertalen naar gewone mensentaal en uiteindelijk natuurlijk een verhoogde omzet.
Wij maken het de mensen makkelijk. Dit doen wij bijvoorbeeld door vanaf het eerste contact open te zijn over de potentie en haalbaarheid. Heeft iemand interesse in webdesign of SEO? Dan doen wij vrijblijvend een onderzoek naar wat het kan opleveren en of het een kans van slagen heeft. Daarnaast nemen wij onze tijd om aan de geïnteresseerden uit te leggen hoe zoekmachine optimalisatie of webdesign in elkaar steekt. En natuurlijk bieden wij transparantie over de kosten en alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Mocht er om wat voor een reden dan ook geen interesse meer zijn, dan is dit allemaal voor onze rekening. Als je daarnaast je woorden ook nog eens waarmaakt dan komen de klanten vanzelf naar je toe.
Wij zijn erg toegankelijk en onze communicatie zou je no-nonsense kunnen noemen. Dat kenmerkt zich in het feit dat bijvoorbeeld de acquisitie en het contact met klanten alleen door mij of de mede-eigenaar Han Janssen wordt gedaan. Ik kan mij nogal eens ergeren aan zogenaamde marketingtijgers met veel mooie woorden die eigenlijk te ver van het onderwerp of de markt af staan. Daarom doen wij dit anders. Wij hebben namelijk de overtuiging dat je prospects en klanten serieus moet nemen als je als bedrijf serieus genomen wilt worden.
Niels Janssen
Mede-eigenaar AQM Webdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published.