• Pieter van Ginnekenstraat 21 4847 RE, Teteringen
  • 076-5329573

Webdesign en uiteindelijke implementatie

Het maken van een webdesign wordt vaak onderschat en vanuit een verkeerd aspect bekeken. Veel web ontwikkelaars beginnen met het neerzetten van een basis van de website of webshop en gaan vanuit daaruit werken naar een prettig design. Echter is dit eigenlijk de omgekeerde wereld, het uiteindelijke design is voor de klant als de uiteindelijke gebruiker van de website natuurlijk doorslaggevend. Daarom dient er altijd eerst een design aangeleverd te worden van de website of webshop richting de klant. De klant krijgt vervolgens de mogelijkheid feedback te geven op het ontwerp en zo sturing te geven aan het uiteindelijke eindresultaat. Wanneer er geen op- of aanmerkingen meer zijn op het design zullen web ontwikkelaars en scripters aan de slag gaan om het design functionerend te maken.

Kosten ontwikkeling
De ontwikkelingskosten kunnen ook hoger uitpakken wanneer je een andere werkwijze aanhoud. Je kunt je voorstellen dat wanneer je vanuit een design gaat werken je veel effectiever te werk kunt gaan, het vertrekpunt van het project is dan duidelijker en direct vanaf het eerste moment tastbaar waardoor ontwikkelaars er meer feeling bij kunnen krijgen.Ons advies is dus om altijd opzoek te gaan naar een bedrijf dat kiest voor de methode ‘design first’.

Webshop of website
Naast de kosten die de werkwijze met zich mee brengt zit er natuurlijk ook nog een verschil in kosten afhankelijk van het doel, zo kan er een verschil zitten in de prijs wanneer het om een webshop gaat t.o.v. een website. Over het algemeen is het ontwikkelen van een webshop duurder dan het ontwikkelen van een website. Volkomen logisch ook als je bedenkt dat een webshop veel groter zal zijn en uit veel meer functies dient te bestaan. Echter kun je wel kijken hoe je voordelig uit kunt zijn bij de ontwikkeling van een webshop. Je kunt namelijk een webshop op maat laten maken in een volledig eigen systeem, maar je kunt ook kiezen voor een open source oplossing als Magento. Het gebruiken van Magento is een interessante oplossing als we de kosten vergelijken met een systeem op maat. Daarnaast zal een webshop in Magento niet onder doen t.o.v. een eigen systeem, de mogelijkheden en koppelingen die Magento aanbied zijn eindeloos en zo kun je dus voor ieder bedrijf een passende webshop ontwikkelen.

HULP NODIG VOOR BESLIST.NL?

Ook wanneer je met je bedrijf een webshop hebt en op zoek bent naar nog meer klandizie, dan is het mogelijk om naast de SEO en SEA ook een vermelding op beslist.nl door ons te laten verzorgen. Wij nemen de complete zorgen over de productfeed uit handen en zorgen er voor dat je binnen enkele werkdagen te vinden bent op de grootste vergelijkingssite van Nederland. Onlangs realiseerden wij deze koppeling voor bijvoorbeeld bierpulkopen.nl.

BOUW WEBSITE TETERINGSE ONDERNEMERSVERENIGING

Trots kunnen wij melden dat wij de website van de Teteringse OndernemersVereniging (TOV) mogen gaan bouwen. Deze website zal vooral informeren over aankomende evenementen en regelmatig een korte beschrijving van een aantal bedrijven uit het dorpje onder de rook van Breda geven. De verwachte oplevering zal tussen de vier en zes weken na het schrijven van dit stuk plaatsvinden. Wij zullen naast het bouwen van de website ook een stukje huisstijl verzorgen door middel van het ontwikkelen van het nieuwe logo van de vereniging.

DIGITAAL DARWINISME

Op de valreep van het jaar hebben we weer enkele mooie projecten aangenomen. Op dit moment verzorgen wij de SEO van onder andere 247horloges.nl en zijn we druk bezig met enkele andere websites hoog in Google te krijgen.

Omdat wij sinds kort pas in Teteringen gevestigd zijn hebben we besloten lid te worden van de Teteringse Ondernemersvereniging en afgelopen maandag was de eerste meeting waar Han bij aanwezig was. Tijdens deze meeting werd er een zeer interessante lezing over ‘digitaal darwinisme‘ gegeven door Niels Hansen. De kern van zijn boodschap was dat wanneer je als ondernemer je niet aanpast aan de wensen van de moderne consument, je het niet gaat redden met je bedrijf. Inderdaad: survival of the fittest.

Wij spelen met onze werkzaamheden in op de wensen van de moderne consument en kunnen er voor zorgen dat jouw bedrijf aangesloten bij de maatschappij blijft.

ADSENSE

Heb je een goed gevulde en bezochte website en wil je wat extra geld verdienen? Dat kan met een Adsense account. Met een Adsense account zet je advertenties van externe partijen op je website waardoor je extra inkomen genereert. Je houdt zelf volledige controle over wat voor een soort advertenties er op je website komen. Een erg leuke optie voor wat extra inkomsten. Wij kunnen dit account helemaal voor je inrichten en installeren. Vraag er naar!

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Wij gaan verhuizen! Per 24 augustus aanstaande zal ons adres veranderen. De week hierop zijn wij volop bezig met de verhuizing, en daardoor zullen onze werkzaamheden voor een groot gedeelte stil komen te liggen. SEO en noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden gaan natuurlijk wel gewoon door.

Ons nieuwe adres wordt:

AQM Webdesign
Pieter van Ginnekenstraat 21
4847 RE
Teteringen

REALISATIE BIERPULKOPEN.NL

Onlangs realiseerden wij de website bierpulkopen.nl. Een website met webshop voor een houtkunstenaar gespecialiseerd in het maken van bierpullen en whiskytumblers in het bijzonder.

Naast het bouwen van de website gaan wij ook de SEO voor deze partij verzorgen.

AQM WEBDESIGN MAAKT EEN EXPLOSIEVE GROEI DOOR

De afgelopen maanden maakte AQM Webdesign een explosieve groei door met zowel nationale als internationale nieuwe klanten. Zo zijn wij op dit moment naast Nederland ook actief op de Belgische en Duitse markt. Met verschillende grote, middelgrote en kleine projecten op het gebied van onder andere SEO en webdesign.

Het blijft lastig om er de vinger op te leggen wat deze groei veroorzaakt. Natuurlijk komt het gedeeltelijk door onze verhoogde marketingbudget en de daaruit voortkomende investeringen. Maar probeer die nieuwe prospects maar eens aan je te binden! En hier maken wij het verschil.

Men is op zoek naar een betrouwbare toegankelijke partner die in staat is de moeilijke materie van bijvoorbeeld SEO te vertalen naar gewone mensentaal en uiteindelijk natuurlijk een verhoogde omzet.
Wij maken het de mensen makkelijk. Dit doen wij bijvoorbeeld door vanaf het eerste contact open te zijn over de potentie en haalbaarheid. Heeft iemand interesse in webdesign of SEO? Dan doen wij vrijblijvend een onderzoek naar wat het kan opleveren en of het een kans van slagen heeft. Daarnaast nemen wij onze tijd om aan de geïnteresseerden uit te leggen hoe zoekmachine optimalisatie of webdesign in elkaar steekt. En natuurlijk bieden wij transparantie over de kosten en alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Mocht er om wat voor een reden dan ook geen interesse meer zijn, dan is dit allemaal voor onze rekening. Als je daarnaast je woorden ook nog eens waarmaakt dan komen de klanten vanzelf naar je toe.
Wij zijn erg toegankelijk en onze communicatie zou je no-nonsense kunnen noemen. Dat kenmerkt zich in het feit dat bijvoorbeeld de acquisitie en het contact met klanten alleen door mij of de mede-eigenaar Han Janssen wordt gedaan. Ik kan mij nogal eens ergeren aan zogenaamde marketingtijgers met veel mooie woorden die eigenlijk te ver van het onderwerp of de markt af staan. Daarom doen wij dit anders. Wij hebben namelijk de overtuiging dat je prospects en klanten serieus moet nemen als je als bedrijf serieus genomen wilt worden.
Niels Janssen
Mede-eigenaar AQM Webdesign

WHISKYTUMBLER.NL ONLINE

Vandaag lanceerden wij officieel whiskytumbler.nl, een website voor handgemaakte houten whisky tumblers. Een mooie site voor een mooi product! Tevens gaan wij de SEO voor deze website verzorgen. Leuk!

Laat Je Inspireren Door De Vele mogelijkheden Op Het Gebied Van Webdesign En Het Bouwen Van Apps

Get Connected

AQM Webdesign Pieter van Ginnekenstraat 21 4847 RE, Teteringen
Call: 076-5329573 E-mail: info@aqm-webdesign.nl